Wij staan voor u klaar

Particulier

Ook voor onze particuliere klanten staan wij al jarenlang klaar. Wij zijn altijd bereikbaar en bij geen gehoor wordt u teruggebeld om u altijd te kunnen helpen voor eventuele oplossing telefonisch of bij bezoek.

DIJKO INSTALLATIETECHNIEK

Particulier

Uw veiligheid gaat bij ons voor alles! Wij staan erom bekend dat wij degelijk te werk gaan en dat wij uitsluitend vakmensen in dienst hebben. Ons vakmanschap komt duidelijk tot uiting bij onze klanten al zijnde onze ambassadeurs. Gedegen kennis van de techniek waardoor u persoonlijk advies op maat krijgt van een ervaren vakman. Wij komen bij u thuis en kennen uw installatie. Wij berekenen geen maandelijkse kosten, geen kleine lettertjes, maar gewoon eerlijk werk.

Ieder jaar weer komen er helaas veel mensen in de kou te zitten doordat ze geen onderhoud hebben laten plegen aan hun CV installatie. Om storingen aan uw CV te voorkomen, adviseren wij om ons tenminste een keer per jaar bij oude cv-ketels en bij recente per 2 jaar een onderhoudsbeurt te laten verzorgen aan uw ketel. Wij maken de ketel daarbij schoon, en zorgen dat de branders goed werken voor een gezonde verbranding die voor een gezonde uitstoot zorgt voor ons milieu. Daarnaast controleren wij altijd op eventuele rook zijdige lekkages en zorgen ervoor dat uw systeem correct is. . Dit kunnen wij allemaal voor u verzorgen. Onderhoud aan uw CV is een belangrijke stap die u niet moet overslaan.

U bent bij ons in vertrouwde en ervaren handen.

Kunnen wij wat voor u betekenen?