DIJKO

Specialistisch installateur voor de utiliteitsbouw in Noord Nederland

Installatiebedrijf nodig? Bel 058-2887713

DIJKO Installatietechniek

SPECIALISTISCH INSTALLATEUR VOOR DE UTILITEITSBOUW

ALS U KIEST VOOR ZEKERHEID

Dijko Installatietechniek ontwikkelt en levert technische installaties voor de utiliteitsbouw. Vanuit onze expertise weten wij wat er speelt in deze branche en wat organisaties en aannemers nodig hebben. In al onze werkzaamheden staat duurzaamheid en veiligheid voorop.
– Hoogwaardige installaties
– Duurzaam en veilig
– Expert in installaties voor utiliteitsbouw

TECHNISCHE INSTALLATIES VOOR DE UTILITEIT

Wij verzorgen installaties voor de utiliteitsbouw zoals klimaatinstallaties in bedrijfspanden, drinkwaterinstallaties in zorgcentra of ziekenhuizen en cv-installaties op bijvoorbeeld scholen. Alle specifieke regelgeving m.b.t. legionella en brandpreventie is bij ons bekend en dankzij jarenlange ervaring in deze sector zelfs uitgegroeid tot een expertise. Wij hebben als installateur onder meer ervaring bij:
– scholen – retail – zorgcentra -ziekenhuizen.

ONDERHOUD EN BEHEER INSTALLATIES INSTALLATIES UTILITEITSBOUW

In een publieke omgeving is er behoefte aan gedegen onderhoud en beheer van de installaties. Dankzij goede onderhoudsplannen en een servicedienst die 24/7 klaarstaat zorgen we voor een optimale zekerheid van al uw installaties.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Onze diensten

dijko_inst

Ondersteuning Utiliteitsbouw

Welke specifieke toepassing uw kantooromgeving, productielocatie, parkeergarage of overheidsgebouw ook krijgt, wij kunnen door onze totaalaanpak de volledige technische installatie voor onze rekening nemen. 

 

pexels-photo-7019769

Laswerkzaamheden

Wij beschikken over ervaren lassers met een hart voor vakmanschap. Wij zijn specialist in leidingwerk en hebben jarenlange ervaring in het lassen van leidingsystemen in de industriële
installatietechniek, stadsverwarming en gasleidingen. We lassen op locatie of
in onze werkplaats.

dijko_windmolens

Duurzaam wonen & werken

Wij vinden het belangrijk op een
duurzame en verantwoordelijke manier te werken. Dit blijkt in onze
product-adviezen, de keuze voor materialen en de omgang met onze mensen.

DYKO Installatietechniek Leeuwarden staat voor u klaar

Uw projecten worden op maat gemaakt in onze loods aan de Orionweg in Leeuwarden.

Welke specifieke toepassing uw gebouw ook krijgt, Dijko Installatietechniek kan door haar totaalaanpak de volledige technische installatie voor haar rekening nemen. Kantooromgeving, productielocatie, parkeergarage, overheidsgebouw? Dijko Installatietechniek zorgt voor een geïntegreerde oplossing waarbij alle denkbare elektrotechnische en klimaat installaties in een logisch totaalplan worden ondergebracht. Dat zorgt voor meer efficiency, comfort en kostenvoordelen bij de uitvoering. U doet immers zaken met één ervaren installateur voor uw complete techniek!

BETAALBAAR MAATWERK

Onze diensten zijn betaalbaar, flexibel en transparant. Als klant kun je altijd bij ons aankloppen met een vraag en onze monteurs hebben veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je snel en persoonlijk kunt overleggen.

Welke specifieke toepassing uw gebouw ook krijgt, wij kunnen door onze totaalaanpak de volledige technische installatie voor onze rekening nemen.

Waarom kiest u voor DYKO Installatietechniek?

Social updates

Kiest u ook voor 'Huzumer' degelijkheid?