DIJKO

Specialistisch installateur voor o.a. rioleringswerken, gas-en waterleidingen en cv installaties.

Installatiebedrijf nodig? Bel 058-2887713

DIJKO Installatietechniek

UW PARTNER IN PARTICULIERE KLUSSEN

DIRECHT EEN ALLROUND INSTALLATEUR IN LEEUWARDEN NODIG? 

Welk klus u ook heeft, bij Dijko Installatietechniek zit u goed. Wij lossen diverse problemen op, zoals een verstopte riolering of onderhoud aan uw cv. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Wij gebruiken alleen maar de beste uitrusting en technieken, waardoor wij uw problemen snel aanpakken.

CV INSTALLATIES 

Is bij u thuis de tijd aangebroken dat de CV ketel vervangen moet worden voor een zuiniger model? Schakel dan Dijko Installatietechniek in om de CV installatie voor u uit te voeren. CV ketels moeten zorgvuldig geplaatst worden om de veiligheid in huis te kunnen garanderen.  

U kunt alle installaties veilig aan ons overlaten. Boilers, gasfornuizen, vaatwassers en wasmachines kunnen wij ook voor u installeren.

dijko_cv-ketel
Radiator, room interior, wood floor, gray painted wall, Central heating installation, warm home. 3d illustration

HULP BIJ LEKKAGES EN VERSTOPPPINGEN

Verstoppingen en lekkages zijn één van de meest vervelende problemen die u kunt ervaren. Een verstopping zorgt er namelijk voor dat u uw toilet, douche of gootsteen niet meer kunt gebruiken. Ook brengt het vaak nare geurtjes met zich mee, die uit de afvoer of riolering omhoog komt.

Dijko Installatietechniek in de regio Leeuwarden staat voor u klaar om u te helpen met de ontstopping.

Een lekkage kan voor nog grotere problemen in huis zorgen. Het lekkende water kan grote schade aan uw huis aanbrengen als de lekkage niet snel genoeg gerepareerd wordt.

Gelukkig beschikken de vakmannen van Dijko Installatietechniek over de juiste kennis. Voor zowel lekkages als verstoppingen kunt u gebruik maken van onze snelle service. Hierdoor wordt u met spoed geholpen.

Overtuigd? Neem direct contact op met Dijko Installatietechniek.

Spoedgeval?Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel 058-2887713.

ALTIJD EEN SNELLE OPLOSSING VOOR UW PROBLEEM

Wij begrijpen hoe vervelend het is als u dagen op een installateur moet wachten, daarom maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Hiermee hoeft u nooit lang te wachten. Heeft u direct hulp nodig en zoekt u een snelle en betrouwbare installateur met verstand van zijn vak? Bel Dijko Installatietechniek, dan staan wij klaar!

Onze diensten

Installatiewerkzaamheden

Bij ons bedrijf verwijst installatiewerk naar elke klus die onze installateur voor u kunnen doen. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, het leggen van nieuwe leidingen en het oplossen van diverse problemen in uw woning. Installatiewerk gaat echter verder dan alleen het uitvoeren van taken binnen en buiten uw woning – we geven u ook graag advies dat past bij uw behoeften. Zo kunnen wij u vertellen welke cv-ketel het hoogste rendement zal hebben of hoe u uw badkamer kunt verbouwen zonder dat u sanitair hoeft te verplaatsen. Met een schat aan ervaring in installatiewerk zijn we er zeker van dat we u kunnen helpen met al uw problemen en vragen.

Lekkages

Lekkages kunnen erg vervelend zijn en kunnen daardoor spontaan ontstaan. Het is lastig om ze zelf op te lossen en ze veroorzaken blijvende waterschade. In veel gevallen kost het herstel van deze waterschade enkele weken. Dijko Installatietechniek staat klaar om lekkages in uw woning op te sporen en te repareren. 

Wij zijn een totaalinstallateur voor het aanleggen van technische installaties: alles wat met gas, water en electra te maken heeft. Wij denken met u mee om de juiste oplossing te bieden. Wij zijn Dealer van Vaillant, en kunnen hierdoor direct een warmtepomp voor u meenemen. 

Riolering

Normaal gesproken stroomt het afvalwater van uw gootsteenafvoer naar de centrale riolering. Tijdens dit proces doen zich echter vaak problemen voor. Na verloop van tijd kunnen er hopen afval in uw afvoer achterblijven, waardoor een verstopping ontstaat. Het is belangrijk dat een installateur deze problemen zo snel mogelijk oplost om een slechte geur in uw huis te voorkomen en om uw toilet en afvoer bruikbaar te houden. Neem bij problemen met uw riolering gerust contact op met Dijko Installatietechniek!

Dakdekker

Op ons bedrijf hebben we allround installateurs die ook gespecialiseerd zijn in dakwerken. We lossen wekelijks lekkages op, bijvoorbeeld op het dak. Vaak is zo ’n lek het gevolg van schade aan de dakbedekking. Het regenwater druppelt dan je woning binnen. Het is van groot belang om dergelijke lekkages zo snel mogelijk te laten repareren om ernstige waterschade te voorkomen. Als u waterschade niet direct repareert, kan dit ernstige houtrot veroorzaken. Een dakdekker kan de dakbedekking voor u repareren of zelfs geheel vervangen om verdere lekkage te voorkomen. We sporen de bron van het lek op.

Leidingwerk

Wij kunnen diverse werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot het leidingwerk binnen en buiten uw woning, zoals het toevoegen van nieuwe leidingen aan bestaande. Daarnaast kunnen wij uw leidingwerk controleren op het ontstaan van lekkages en assisteren bij het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen. Het is belangrijk om werkzaamheden met betrekking tot leidingwerk nauwkeurig uit te voeren. Door onze hulp in te schakelen, minimaliseert u de kans op problemen met uw leidingwerk.

Sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn essentieel in elk huis. Denk aan het vrijstaande toilet op de begane grond van uw woning of de complete badkamer. Voor het aansluiten van sanitair in huis kan de hulp van onze installateur wenselijk zijn. Wij kunnen u vooraf van advies voorzien. Wij leggen al het sanitair netjes voor u aan en voorkomen lekkages of verstoppingen rondom uw sanitair. Ook voor het onderhoud van uw sanitair kunt u op onze hulp rekenen. Zo kunnen wij uw afvoer preventief doorspoelen om verstoppingen in de afvoer van uw sanitair te voorkomen.

Waarom kiest u voor DYKO Installatietechniek?

Social updates

Kiest u ook voor 'Huzumer' degelijkheid?